Kindermarkt 12 september

Zondag 12 september gaat weer een hele leuke dag worden.

Op het theaterplein in Udenhout gaat de tweede editie van de OVU Kindermarkt van start.

Het wordt vast weer heel gezellig. Bijna 50 kramen worden gevuld met spulletjes en vooral heel veel kinderen. De hele dag door hebben we optredens van de Pretband. Ook D-reaction Crew gaat weer voor ons optreden. Fantastische meiden en 1 jongen die zo goed kunnen street-dancen dat ze zelfs aan de Nederlandse kampioenschappen meedoen. Ook hebben we een Gekke Lakei rondlopen die ons de hele dag zal entertainen. En natuurlijk komt "Magniks" ook... en hele grote, lieve, knuffel die rondloopt over de Kindermarkt. EN de harmonie zal tussen de middag ook nog laten horen wat ze allemaal kunnen. Natuurlijk is er ook een springkussen, want die kan uiteraard niet ontbreken.

Ook kun je zelf ranja maken want we hebben een hele grote Ranja-koe. Je mag ook je eigen hamburger versieren als je dat wil. En ondertussen staat er ook een heerlijk terrasje buiten, zodat papa en mama lekker kunnen uitrusten als jullie je vermaken. En als toetje hebben we ook een super-lekkere ijsco-kraam. De entree is Gratis.

Wil je meedoen om jouw spulletjes te verkopen...? Dat kan natuurlijk! Je mag alles verkopen... van oude knuffels, spellen, kleding, zelfgemaakt sieraden, koekjes, verzin iets leuks en begin maar alvast met verzamelen. De markt begint om 11 uur en duurt tot 16 uur. Van 9.30 uur kunnen de kraampjes ingericht worden.

Aanmelden kan via 

info@welkominudenhout.nl

of bij Angelique 013-5111324

Bij aanmelden vermelden;

* Alle namen van de kinderen die mee willen doen

* Ook de leeftijd van de kindjes

Een kraam is 4 meter breed, Er kunnen maximaal 4 kids in 1 kraam. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de kraampjes ingedeeld. De kosten per halve kraam; € 7,50. Je krijgt ongeveer een week voordat het markt is een brief met daarin de benodigde informatie. 

Er zijn nog een paar kraampjes beschikbaar!

Wij hebben er zin in!! En hopelijk gaat iedereen mee duimen voor mooi weer! 

Op de poster kun je zien welke ondernemers hebben bijgedragen aan deze kindermarkt.