heel Udenhout bakt...

Hoe leuk is het om iemand spontaan te verrassen? En nog wel op Valentijnsdag! Ondernemers Vereniging Udenhout gaat zelf gemaakte gebakjes verzamelen voor mensen die eenzaam zijn, gezinnen die het moeilijk hebben of ouderen die het nu toch al zo zwaar hebben. De O.V.U. gaat op Valentijnsdag rond rijden met hun eigen O.V.U. VALENTIJNS-EXPRESS met een aantal enthousiaste ondernemers om de taartjes rond te brengen.

Bak mee en verras een onbekende op Valentijnsdag met een zelf gemaakt taartje, gebakje of muffin. Meld je aan op info@welkominudenhout.nl Ken jij ook nog een “eenzaam Valentijntje” laat het ons dan even weten. Breng je taartje(s) op zaterdag 13 Februari voor 16.00 uur naar FotoGalerie Angelique.

Heel Udenhout klaar...??? En bakken maar....!

Wat een feest!! Meer dan 70 bakkers hebben taarten, koekjes, muffins en bonbons gemaakt. En dat allemaal vrijwillig voor oudere mensen die eenzaam zijn of het verdienen om iets lekkers te krijgen. De Ondernemers vereniging is met 4 teams gaan bezorgen op Valentijnsdag. Er waren meer dan 350 adressen aangedragen door verenigingen en organisaties. Maar ook de bakkertjes mochten namen doorgeven van mensen die we mochten bezoeken. Wat was het leuk... en wat een verrassing voor iedereen waar wij aangebeld hebben.

Nog enkele leuke foto's van de geweldige dag!