Over ons

Udenhout heeft een bedrijvig centrum met een grote diversiteit aan winkels, horeca en ondernemers. De ondernemersvereniging behartigd de belangen van de Udenhoutse ondernemers in de meest brede zin van het woord.

Udenhout onderneemt

De ondernemersvereniging is niet alleen het aanspreekpunt voor en van ondernemers maar ook het platform voor het uitwisselen van ervaringen en ideeën. Ook staan wij open voor vragen en de mening van het Udenhoutse publiek. Via deze website kunnen consumenten contact opnemen, maar ook ideeën aanbrengen of zelfs het geven van tips.
Ook door actief de onderlinge contacten en de contacten met de gemeente en de Dorpsraad te onderhouden streeft de vereniging ernaar haar doelen te bereiken.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit vrijwillige Udenhoutse ondernemers. Binnen de vereniging bestaan ook diverse sub-commissies die bijvoorbeeld gaan over de Feestverlichting in de Decembermaand. Maar ook is er een sub-commissie activiteiten, een commissie subsidie, en sinds kort is er een commissie die zich bezig gaat houden met spaaracties. Van alle markten zijn wij thuis... oftewel in bijna alle branches zijn wij voorzien van een leuke winkel of bedrijf. In Udenhout kun je overal gratis parkeren. Let wel... het parkeren moet in de daarvoor bestemde vakken... want de bekeuringen liegen er niet om.

Heeft u een vraag of een suggestie bel of mail ons dan.
Wilt u zich als ondernemer aansluiten bel ons even... 06-22493816

Samen zijn de Udenhoutse ondernemers sterk!